Via Piana 66, 60034 Cupramontana, Le Marche (Italië)

Isabelle en Erik; uw gastvrouw en gastheer

Onze Filosofie; "Op La Girandola ben je een gast, veel kan, niets moet."

In het jaar 1999 gooiden wij, Isabelle en Erik, het roer volledig om. We verlieten onze respectievelijke banen bij Kind & Gezin en de transportfirma Ewals Cargo Care, en startten ons avontuur in de regio Umbrië, om daarna uiteindelijk te belanden in Le Marche, ook wel Italië in het klein genoemd.
Hier realiseerden we onze Italiaanse droom. In de gemeente Cupramontana verbouwden we helemaal zelf een oude boerderij tot een idyllische vakantieplek.

Zovele jaren verder zijn we volledig ingeburgerd in het plaatselijke leven, Erik is voorzitter van de vereniging van de overnachtingsstructuren die het wijnetikettenmuseum en het VVV beheert. Tevens mag hij de gemeentelijke cultuurdienst leiden die verantwoordelijk is voor talrijke evenementen in Cupramontana.
Isabelle werkt als actief lid o.a bij de heemkundige kring en de gemeentelijke kruidentuin.
Ondertussen beschouwen we ons als de ervaringsdeskundigen van de regio en beschikken over heel veel insidertips voor onze gasten.

We verwelkomen dan ook met veel plezier onze gasten en maken hen graag wegwijs in het Marchigiaanse leven.

Ci vediamo !

Het boek; "Le notizie vanop een Italiaanse heuvel"

Het boek over ons Italiaans avontuur.
Iedereen droomt wel eens over een plek onder de zon. Wij ontdekten die tientallen jaren geleden in de regio Le Marche in Midden Italië.
Ondertussen runnen we er een B&B waar we gasten ontvangen, afkomstig vanuit alle windstreken.....

Het boek met onze belevenissen is rechtstreeks Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te bestellen.

GO TO TOP

Ospitalità Italiana   Booking   Tripadvisor Ecoleader

Logeren bij Belgen, Lagirandola     Zoover, La Girandola