Via Piana 66, 60034 Cupramontana, Le Marche (Italië)

Fietstochten (Bike&Breakfast)

De ideale activiteit voor sportfanaten: mountainbiken of wielrennen in Le Marche. Het gebied rondom Cupramontana zijn prachtige wielren- en mountainbike routes te ontdekken. Bezoek de leuke dorpjes en plekken op de fiets, of geniet van een prachtige route
Le Marche ontdekken op de fiets.

De ideale activiteit voor sportfanaten: mountainbiken of wielrennen in Le Marche. In het gebied rondom Cupramontana zijn prachtige wielren- en mountainbike routes te ontdekken. Ontdek de leuke dorpjes en plekken op de fiets, of geniet van een prachtige route door de wijngaarden.
Onze heuvelachtige omgeving vormt wel een uitdaging aan fietsers, conditie is vereist. De enige uitzondering is de grote fietsroute langs de Esino rivier, die bij de grotten van Frasassi vertrekt om te eindigen bij het strand van Falconara. Het parcours loopt vrijwel bijna geheel over een fietspad.

Als je je eigen fiets meebrengt, dan kan die gestald worden in een aparte overdekte fietsenstalling.
Hier kan je ook je e-bike opladen, bestaat er de mogelijkheid om fietsen te wassen, zijn kleine fietsreparaties mogelijk en is er ook droogmogelijkheid voor fietskleren.

Download gratis de wandel- en fietsgids van Cupramontana.

fiets- en wandelgids   Download de brochure

E-bike huren

Trakteer jezelf op een e-bike-avontuur. Met deze unieke ervaring kun je de uitzonderlijke landschappen van onze streek ontdekken.
In samenwerking met Agostinelli E-bike, bieden we onze gasten de mogelijkheid om een e-bike te huren (met of zonder gids) en prachtige fietstochten te maken.

Hulp nodig bij het boeken? Contacteer ons!

info@lagirandola.eu
GO TO TOP

Ospitalità Italiana   Booking   Tripadvisor Ecoleader

Logeren bij Belgen, Lagirandola     Zoover, La Girandola