Via Piana 66, 60034 Cupramontana, Le Marche (Italië)

Wandel- en fietsmogelijkheden

Wandelvakantie in Le Marche.
 • Wandelen is verreweg de beste manier om de regio rondom Cupramontana te verkennen. Bekijk de routes, trek je wandelschoenen aan, en gaan!
 • We wonen op het platteland aan de rand van het Natuurpark Gola della Rossa e di Frasassi. Ideaal dus om er met de benenwagen op uit te trekken. Je kan direct aan onze voordeur starten; wij stippelden nl. enkele wandeltochten uit die als kaart beschikbaar zijn of downloadbaar.
 • De Natuurparken zoals de Monte San Vicino en Gola della Rossa e di Frasassi zijn snel en makkelijk te bereiken met de auto. Een onvergetelijke ervaring in de nog ongerepte natuur.
 • Wil je liever met een gids ? Elke zaterdagmorgen is iedereen welkom om met de plaatselijke wandelgroep de omgeving te verkennen. Het is volledig gratis, geen zorgen om de weg kwijt te geraken en je verblijft in aangenaam gezelschap.

Le Marche ontdekken op de fiets.
 • De ideale activiteit voor sportfanaten: mountainbiken of wielrennen in Le Marche. Het gebied rondom Cupramontana zijn prachtige wielren- en mountainbike routes te ontdekken. Ontdek de leuke dorpjes en plekken op de fiets, of geniet van een prachtige route door de wijngaarden.
  Onze heuvelachtige omgeving vormt wel een uitdaging aan fietsers, conditie is vereist. De enige uitzondering is de grote fietsroute langs de Esino rivier, die bij de grotten van Frasassi vertrekt om te eindigen bij het strand van Falconara. Het parcours loopt vrijwel bijna geheel over een fietspad.
 • In samenwerking met E-bike Bros kunnen e-mountainbikes gehuurd worden.
 • Als je je eigen fiets meebrengt, dan kunnen die gestald worden in een aparte overdekte fietsenstalling.
  Hier kan je ook je e-bike opladen, bestaat er de mogelijkheid om fietsen te wassen, zijn kleine fietsreparaties mogelijk en is er ook droogmogelijkheid voor fietskleren.

 • Bikeroom
GO TO TOP

Ospitalità Italiana   Booking   Tripadvisor Ecoleader

Logeren bij Belgen, Lagirandola     Zoover, La Girandola

Aanbiedingen direct in je e-mailbox!

We delen graag nieuwe aanbiedingen en exclusieve promoties