De Bed&Breakfast kamers

De vroegere stal verbouwden we tot twee gezellige slaapkamers met elk hun eigen badkamer. De derde kamer, ook met eigen badkamer, vormde vroeger de wijncantina van de pachtboer. De oorspronkelijke bewaarde stenen vloeren en de houten dakbalken zorgen voor de authentieke sfeer van een historische boerderij.
Alle badkamers zijn voorzien van een ruime douche, toilet, wastafel en föhn. Bovendien beschikken alle bed en breakfast gastenkamers over centrale verwarming.


Een gemeenschappelijke ruimte met ijskast biedt de gasten van de bed and breakfast de mogelijkheid om een lichte lunch klaar te maken.
's Morgens serveren wij voor onze gasten een uitgebreid ontbijtbuffet met verse lokale produkten, huis gemaakte jams en op aanvraag met glutenvrije produkten.


Alle kamers zijn rookvrij en hebben gratis wifi.
Er zijn diverse zit- en leesplekken (binnen en buiten) en er is privé parkeerruimte aanwezig op het terrein.

B&B kamer Montessori

Le Marche B&B, kamer montessori

Deze B&B kamer kreeg haar naam van de eerste Italiaanse vrouwelijke arts; Maria Montessori. Zij lag aan de basis van het Montessori onderwijs.
In deze kamer staat een 2-persoonsbed, die gemakkelijk tot 2 eenpersoonsbedden kan omgevormd worden. De kamer is bovendien ruim genoeg om er een extra bed te kunnen plaatsen.

B&B kamer Leopardi

Deze knusse B&B kamer noemden we naar Leopardi, geboren in de regio Marche, en wellicht de meest bekende Italiaanse dichter.
Vanuit het 2-persoonsbed heeft men uitzicht op ons terras.

B&B kamer Rossini

De derde B&B kamer doopten we tot Rossini. Tot het beroemdste werk van deze Marchigiaanse componist behoort "De barbier van Sevilla". In deze ruime kamer staat een 2-persoonsbed.
Hier kunnen eventueel ook 2 extra bedden worden bijgeplaatst. Via de openslaande deuren bereikt men het buitenterras.